e-mail επικοινωνιας: aganaktismenoikalamata@gmail.com

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ! ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ Ο Δ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΛΑΔΕΜΑ» - ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ «ΜΑΛΙΣΤΑ» ΒΟΥΔΟΥΡΗ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Κατάθλιψη έχουν πάθει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τη Μεσσηνία καθώς κανένας ντόπιος βουλευτής δεν χρησιμοποιήθηκε στην κυβέρνηση που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός πριν από λίγες ώρες.


Ο Δ. Κουσελάς σύμφωνα με συνεργάτες του εμφανίζεται ενοχλημένος από το «κλάδεμα» και την αποπομπή του από το κυβερνητικό σχήμα παρότι, όπως λέει το περιβάλλον του, «πέτυχε σημαντικά πράγματα στο υπουργείο του». Ο κ. Κουσελάς πάντως αν και είναι ενοχλημένος δεν πρόκειται να εκφραστεί δυσμενώς δημοσίως καθώς έχει το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες εκλογές οι οποίες σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν πρόκειται να αργήσουν. Ο πρώην υφυπουργός οικονομικών θα εστιάσει πλέον το ενδιαφέρον του στην αναδιοργάνωση του μηχανισμού του στη Μεσσηνία καθώς και σε παρεμβάσεις με στοχευμένο περιεχόμενο που θα τον εμφανίσουν ως «υπερασπιστή» των συμφερόντων του Νομού.
Την ίδια στιγμή απογοήτευση επικρατεί και στο στρατόπεδο των δύο άλλων βουλευτών Μεσσηνίας, Ν. Γιαννακοπούλου και Οδ. Βουδούρης, του ΠΑΣΟΚ καθώς ούτε αυτοί χρησιμοποιήθηκαν στο κυβερνητικό σχήμα. Η απογοήτευση των δύο βουλευτών έγκειται στο γεγονός ότι για τρίτη κατά σειρά φορά αγνοήθηκαν από τον Πρωθυπουργό. Οι δύο βουλευτές παρότι έχουν πει «ναι» και «μάλιστα» σε όλες τις κομβικές αποφάσεις της κυβέρνησης δεν φαίνεται ότι υπολογίζονται από τον Γ. Παπανδρέου αυτή τη στιγμή ως ικανοί να αναλάβουν κυβερνητική θέση.
Πλέον, μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις, και οι τρεις βουλευτές Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στην ίδια αφετηρία καθώς είναι πλέον αφενός απλοί βουλευτές αλλά και αφετέρου τους έχει επιδοθεί ένα εξώδικο από τους αγανακτισμένους πολίτες της Καλαμάτας το οποίο τους θέτει προ των ευθυνών τους ενόψει ψήφισης του μεσοπρόθεσμου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ;